Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

slavek133

24. 11. 2008 10:25
Karma,

a vždy se najde nějaký přechytralý šťoura,který bude kritizovat a radit,jak by se to mělo udělat i přesto,že do dnešního dne nic nedokázal.A RenčR^

0 0
možnosti
MB

buxus

24. 11. 2008 9:17
Jednak nejde o nic originálního

.. spoty obdobného typu se vyskytovaly i v jiných státech. A za druhé tvrzení je "kdyby ten spot odradil jen jednoho ... a zachránil jen jednoho ..." je pravdivé jen zdánlivě. Máme-li jen určitou konečnou sumu rozpočtu k dispozici na příslušný účel, pak se musíme vždy ptát po účelném využití takového rozpočtu a nespokojovat se s tím, že alespoň v malé míře snad splní účel. A z tohoto hlediska se mi celá kampaň moc nezdá.

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 11. 2008 9:31
Re: Jednak nejde o nic originálního

pokud se na to podíváte takhle, pak je zbytečná každá mediální kampaň, u které nejde reálně zhodnotit, koho a jak vlastně oslovila. A to jde většinou těžko nebo vůbec.

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 11. 2008 9:10
problém podle mě není ani v tvůrcích,

zadavatelech nebo divácích. Problém je v tom, že na vše musí být nějaká komise a nějaká rada.Co to ale je? Spolek "odborníků" dosazených bůhví kým, který ze svého piedestalu u vědomí své vyjímečnosti a nadřazenosti dohlíží, reguluje, sankcionuje. Zářným příkladem je kauza radie Vave.Na základě špatného překladu jedné písně a neznalosti souvislostí zrušili tuto stanici. Když teď mají hroudu másla na hlavě, ani slovo o pochybení, natož sebereflexi a omluvě. A bude hůř, protože EU ze své podstaty rozhoduje a reguleje o všem a všechno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik