Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I10r54e78n91a 24H45r33u79b75á

29. 7. 2013 12:34

Tak sice požehnaný stav a detaily porodu manželek Jindřicha VIII nebyly možná veřejně propírány... ale na druhou stranu, za neúspěch (porození dcery míso syna a potraty) byla Anna Boleynová svým manželem poslána na popraviště :-) tak si říkám, jestli není lepší se 24 hodin po porodu zazubit na novináře. Jinak ztráta soukromí by byla, pokud by novináři a davy porodu přihlíželi (běžná praxe u francouzkého dvora). Ale pokud si Kate s Wiliamem nepustili TV, tak měli tolik soukromí, o jakém se obyčejným rodičkám a jejich manželům může jen zdát. A že se ukázala 24 hodin po porodu novinářům? Měla takovou péči, že si po těch 24 hodinách sedla (já si po porodu nesedla 3 měsíce). Takže "vydržet" kadeřníka není zas taková tragédie, zvlášť když vás doma očekává zázemí, máte peníze a žádné existenční starosti. Za všechno se platí, Kate má pohádkový život (a nesnažte se mi namluvit že nemá), takže zamávat novinářům při odchodu z porodnice je daň za tento pohádkový život (dost malá). Zmínila jste Dianu - nesouhlasím, že zemřela kvůli paparazi. Zabil ji její opilý řidič, který jel v tunelu velmi vysokou rychlostí. Štěstí, že se zabili jen sami a nesejmuli např. rodinu s dítětem (jen proto, že Dianě bylo zatěžko nechat se fotit). Já např. bych svému řidiči pokyn jet zběsile přes město nikdy nedala. Nerozumím co je to za módu litovat bohaté, zdravé a krásné lidi pro to, že jsou bohatí, zdraví a krásní.

0 0
možnosti

Možná se královská rodina více přibližuje civilnímu životu. Určitě i proto, je její oblíbenost u veřejnosti dost vysoká. Také je jasné, že královská rodina je "značka", která vydělává. K Vaší poznámce o vystoupení Kate 24 hodin po porodu, myslím, že prostě jela z porodnice domů. Jev v Británii celkem normální, pokud nejsou komplikace a žena se na to cítí. Kamarádova manželka rodila ráno a navečer byla s malou doma. Možná i proto muži dostávají 14 dní mateřského volna, na pomoc manželce po porodu. Naše firma dává mužům 3 týdny. Hezký den.

0 0
možnosti

Koneckoncu nic nebrani naslednikum zrict se trunu, pripadne zrusit monarchii.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že když rodila francouzská královna a porod započal, tak sloužící otevřely dveře její ložnice, aby dav mohl sledovat narození nového krále "v přímém přenosu". Proto mě ten zájem britské veřejnosti vůbec neudivuje, považoval bych za alarmující, kdyby nebyl.

Ovšem ze svatby jsem měl dojem, že Kate je spíše anorektička, hubená postava, malá prsa atd. A najednou tří a půl kilový cvalík. Určitě příjemné překvapení a asi nejen pro mě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik