Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Bull

12. 2. 2008 0:55
Mam dotaz

Je cennejsi krava, ktera dava mleko nebo jalovice?

0 0
možnosti

Jana

12. 2. 2008 1:00
Re: Mam dotaz

Kdo je lepsi hodny volek nebo bejk ?

0 0
možnosti
TM

kopretinka987

11. 2. 2008 22:36
Vladano, nedejte se!!!!

Milá Vladano, jste zrůda, když nemáte ještě dítě!!! A já taky. A představte si, jsem daleko horší, mně je totiž 33!!! Asi bysme měly být zavřené někde v kleci a maminy by kolem nás chodily na procházky s dětmi a ukazovaly nás jako větší raritu než zmutované šimpanzice.

Mluvíte mi z duše, nehorázné útoky zasloužilých matek a otců ani v mém životě neberou konce. A nikomu přitom nedochází, že o tom, jestli a kdy chceme mít dítě, rozhodujeme jen my. Držím palce, nenechte se zlomit, čas ještě chvíli na rození a poblinkané tepláky máte. A věřím, že až vy i já dojdeme k tomu, že je ten správný čas, nebudeme vystresované hysterické matky, které ječí na děti v tramvaji a s klidem je seřežou za maličkost, ale budeme vyrovnané, spokojené samy se sebou i se svým životem. A rozhodně nebudeme stát ve frontě na sociálce a vysvětlovat dětem, že novou aktovku prostě mít nemůžou. Tak se držte a tady na ty zfanatizovaný cvoky, co začali plodit děti ve 20 se vykašlete. Držím palce!

0 0
možnosti

Martin V

11. 2. 2008 22:43
Re: Vladano, nedejte se!!!!

Vladana je zrůda protože spamuje a pomocí nekalých obchodních praktik okrádá ostatní. Je dobře že se taková svoloč nechce množit(Y)

0 0
možnosti

Lars

11. 2. 2008 22:20
Ale ne...

.

.. víte co? V okruhu mých vrstevníků, mě nevyjímaje, nebyly takovéto nazory nijak vzácné. Drobné rozdíly jsou ale v tom, že nám bylo zhruba 20, což svědčí o tom, že vy se stejnými názory ve 29 nejste tak úplně vyzrálá osobnost. Za druhé, nikdo z nás neměl dojem, že by ho nekdo do těch dětí nutil. Pokud ho vy máte, tak máte buď blbé kamarádky, nebo se vás jejich řeči dotkly víc, než se nám tu snažíte naznačit, přičemž váš výlev zde je pouze jistou formou terapie.

Buď jak buď, pokud vy mít děti nebudete, většině z nás to bude jedno. Navíc, podle vašich textů soudě, genofondu vymizením vaší linie nevznikne žádná velká škoda :-)

0 0
možnosti

slidil

11. 2. 2008 23:09
Re: Ale ne...

presne tak, hlavne ta posledni veta. ;-Do jednoho frustrovaneho cloveka na svete mene.

0 0
možnosti

Lars

11. 2. 2008 22:16
Ale ne..

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

11. 2. 2008 22:13
Tak zase zítra, miluju tuhle diskusi ...

dobrou noc Vy zastánci dětí, i Vy co vyhynete. Třeba Vám budou květiny na hrob nosit pionýři ( pokud padnete v boji, samozřejmě ... )

0 0
možnosti

Jana

11. 2. 2008 22:49
Re: Tak zase zítra, miluju tuhle diskusi ...

Dobry. Az na to , ze pionyri uz  vyhynuli.V

0 0
možnosti

Matka v zahranici

11. 2. 2008 22:06
Mila Jano

Pokud vam autorka pripada inteligentni, pote co tady napsala, svedci o take o vasi inteligenci. Vite co, ja jsem matka, ale mam nejlepsi kamaradku bezdetnou. Kdyz se me zepta na rodinu, odpovim strucne, nerozebiram dve hodiny, jaky kdo udelal bobecek, sama to nesnasim. Snazim se byt strucna, protoze vim, ze  ji to nic moc nerika. Jenze kdyz ona mi vypravi, jak byla opila, jak je zoufala, ze nemuze najit toho praveho atd. Nekdy me to unavuje, pravda, ale posloucham a trpelive . To prece dobre kamaradky delaji , ne?

0 0
možnosti

Jana

11. 2. 2008 22:41
Re: Mila Jano

 

Matka v zahranici.

Jestli jste opravdu takova jako  se popisujete nerozbirate detske  bobecky a  pomahate  osamele kamaradce, ktere je z toho osameni  obcas  zle, tak  klobouk dolu.  Ale puvodni diskuse byla o tom , ze  na divku, zenu kolem tricitky , ktera nema a nechce mit deti  bud nikdy nebo  v blizke budoucnosti je  kladen neprijemny natlak, aby sve stanovisko zmenila.  DUKAZEM jsou i  mnohe  nazory v teto diskusi. Vyhrozuje  se ji tim , ze jednou bude litovat, ze  pozdeji az  se vzpamatuje povinne blbecka , ze je  neuzitecna prizivnice  spolecnosti , jalovice,ze si nezaslouzi penzi,ze okrada rodice o vnoucata  a jine .S takovym natlakem nesouhlasim, a puvodni pisatelka se s nim asi setkava ve sve  dennim zivote, proto se vam jeji  vypoved , zda trochu neuroticka. Vy mate kamaradku, ktera by chtela mit deti a nemuze najit partnera. Ale puvodni pisatelka  partnera ma a ten ma podobny nazor  na vec jako ona. A ted  by chteli , aby to ostani aceptovali.

0 0
možnosti
OH

BenediktSpinoza

11. 2. 2008 21:47
Mila Janicko

nepripada tio to nechutne jist, kdyz pak z tebe lezou ta smradlava h o v n a?

Mnoho lidi ma tendenci si jidlo idealizovat a h o v n a bagatelizovat ci zamlcovat. A kdyz ja mam konecne odvahu se o tom zminit, tak mne osocujes a posilas do chlivka

0 0
možnosti

Jana

11. 2. 2008 22:11
Re: Mila Janicko

Pane Benedicte  Spinozo ( nechcete si radeji rikat  Baruch , je to puvodnejsi ? )

Doporucuji vam papinkat spoustu petrzilky a  jestli to nepomuze , tak taky  chlorophyl a vas  chlivecek bude vonet i kdyz tam vykonate svoji  potrebu.  Zdravi Jana

A do chlivecku vas posilam , proto, ze jste  hruby na damy.Kdyby jste nebyl tak , tak nemusite do chlivecku a stejne porad muzete mlsat petrzelku a uzivat si papindu.

0 0
možnosti

Matka v zahranici

11. 2. 2008 21:25
Pani autorko, jste mimo

To ze vam je 29 a nemate dite, neni nijak zvlastni, muzete je mit treba v 33. Ale pokud vas to posedne v 56, tak neplacte, ze vam ujel vlak. Nelibi se mi vase nazory, nepripadate mi moc inteligentni. Spousta lidi, kteri maji hotovou VS, dite ma, protoze nechteji riskovat ruzne nemoci diky stari matky. Nejste nijak vyjimecna, jste jeste v puberte, honite si svoje ego na blogu. Mate zrejme nejake dusevni problemy, protoze nac tolik jedu? Matky nejsou vsechny takove, jak je popisujete, spousta jich zustane stejna, jen proste maji dite a nikomu to nevnucuji do konverzace, porod je tezky , ale neni vzdy tak strasny. Vy vse vidite cerne. Vzala jste si starsiho muze, ze by problem s nahrazenim otce? ROzhodne jste pripad pro psychologa.

0 0
možnosti

Jana

11. 2. 2008 21:41
Re: matce v zahranici se

Mila matko v zahranici.

Ano pisatelka to vidi  cerne. Asi aby byla rovnovaha, protoze  mnoho  lidi ma tendenci tehotenstvi , porod a materstvi  idealizovat. A to cerne bagatelizovat nebo zamlcovat. A kdyz konecne jedna ma odvahu se o tom zminit, tak ji hned osocujete z dusevni choroby, lability nebo nedospelosti.  Mozna  je to osklive , ale ja take videla mnoho matek , obzvlaste mladych , chudych a bez pomoci  rodicu, ktere  pobihaly zmatene po byte , kde to smrdelo plenami a zvratky a nevedely kudy kam. Clovek pomuze , kdyz muze nebo kdyz nema zaludek tak utece.  Vetsinou  se o tom na verejnosti nezminuje. Ale kdyz se nekdo o tom zmini nemyslim si , ze je pripad pro psychiatra.

0 0
možnosti
DN

danax

11. 2. 2008 21:20
je rozumné, že se žena sama

rozhodne, jestli má na to uživit svoje dítě a sebe, popř. jestli přitom zvládne i péči o manžela, dítě a domácnost.... úplně souhlasím s tím, že dítě lze vynechat, manžela taky.... ... chlapům klesá plodnost, tak proč by to měly ženy zachraňovat a ješte hýčkat mužské ego

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

11. 2. 2008 21:41
Re: je rozumné, že se žena sama

To je smutné, že máte takové negativní zkušenosti, asi jste si vybrala lempla, ale není to Váš výběr ? Tedy nejste za to trochu odpovědná ?

0 0
možnosti
DN

danax

11. 2. 2008 21:11
hlavně že chlapy máme v pořádku

oni to všechno zachrání.... klesající plodností, ktesající otcovskou odpovědností a hlavně velkejma kecama... protože co se týká rodinné péče, tak v rodině toho moc nepodělají... teda, občas když udělají, tak spíš podělají

0 0
možnosti

Jana

11. 2. 2008 21:14
Re: hlavně že chlapy máme v pořádku

 Tomu rikam  bajecny strizlivy prispevek nekoho ,kdo to zna z praxe. posilam srdicko. Mejte se.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik